Hunstad skole

hei! min mor og min far fant ut at eg var tunghørt da eg var 3 år og da fekk eg høreapperat for første gang og fekk høre masse rare lyder rundt meg:) gjekk også i barnehagen i Førde, men var også deltidsbesøk i barnehage i Bergen (pinnelien barnehagen) der blei eg kjent med andre som også var tunghørt og døve og eg lærte meg mer og mer tegnspråk i Bergen. Eg var fast deltidbesøkande i fra barnehage te barneskole og begynte fast på ungdomskole i 8 klasse der eg budde på internatt og reiste heim kvar helg til min familie.
Grunn til at eg måtte flytte te bergen var at eg ikke fekk med meg so mykje i timene som eg skulle på hørende skule og mine foreldre og lærer meinte at eg hadde det bedre av å gå på Hundstad skole i lag med andre tunghørte og døve.

Det var tungt og tøff for meg å flytte heime i fra da eg var 12 år i det første året, men etterhver gjekk det fint og eg hadde det bra på internatt og på skole i lag med mine venner:)
Eg e i dag takknemelig for at mine foreldre tok den avgjørelse å sende meg te Bergen for å gå hundstad skule der eg klarte å slappe mer av i timene med tegnspråkbrukare og slapp å angstrenge med meg å avlese på munnen som eg gjorde da eg gjekk på hørende skole.

Hadde eg ikke fått denne muligheten hadde eg ikke hatt dei vennene mine som eg har i dag:) takk for at eg fekk gå på hundstad skole:)

jente 26

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits