Min tid på Skådalen Skole 2002 - 2008.


Jeg startet på Skådalen etter 10 år gode tider på Trara Skolen avd Audio, og 3 år på Asmaløy Skole. Fant etterhvert jeg savnet døve sosiale ved meg.

Jeg takker Skådalen Skole for jeg er i dag. Jeg kan ikke hatt klart meg videre for tegnspråk undervisning jeg har hatt på Skådalen Skole. Det var den beste skolen jeg har gått på.

Jeg fikk venner, identent min, fikk min første kjærlighet, selvstendighet, omsorghet. Disse kunne jeg ikke fått hvis jeg hadde gått på hjemme skolen min, hvor jeg mistrives og ble mobbet. Tragisk for de som gjorde mot meg.

Skådalen kunne gi meg alle behov og de jeg ville ha.
Skådalen er en sted hvor døve fra Østlandet kunne gå der for sin språk er jo tegnspråk og få venner.
De mestrer sine fagkunnskap i timene de får.. Jeg fikk beste karakter på slutten av 10 klasse, hvorfor? Jo takke være Skådalen Skole og lærerene som jobber der!.

Det er ikke bare ci som er skyld for dette, men de som er operert, og prøve å gå på hørende skole, fungerer ikke da kan man gå på Skådalen, men hvis det blir borte, hvor ellers skal man gå?

Fikk tilbud for å bo på intenatet, hvor jeg slapp å reise hjem, lange veien hjem. Jeg kunne være sammen med barn og ungdom som har samme språk og alle sammen er døve.

Tenk hvis jeg får døv barn?, Da blir min valg mye vanskeligere og det blir tungt. Ville ikke latt barnet min gått på skole i Trondheim.. Ikke tal om!

Takk for alle gode årene og takk for de lærerene som har gitt meg kunnskap slik som jeg er i dag ved Sandefjord VGS.

Takk for at jeg fikk masse venner som jeg har kontakt med i dag...


Daniel Andrè (18)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits